it remembers me of those feelings I have ♥


Kliniken idag

Idag var vi i vaggeryd på kliniken för ett återbesök. De tyckte att det såg bra ut och att det var possitivt att det såg så här bra ut efter 2 dagar, så det är ju bra :) Ska tillbaka på tisdagen och sen blir han nog tvungen att stå i 2 veckor sen trodde dem att han skulle bli bra.

Känns bättre nu men han kommer vara sjukt uttråkad att bara stå inne så länge eftersom han är en häst som helst vill vara ute. menmen.



Schweden!

Hemma i KALLA Sverige igen. Helvette va kallt ni har det här!
Men det är skönt att vara hemma igen. Stonie verkar må prima ballerina, han va så pigg och possitivt idag så. och han tycker att det är väldigt jobbigt att han måste stå inne nu när han tycker det inte gör ont längre ;)
 Imorgon tar jag ledigt från skolan för att åka med upp till vaggeryd. Hoppas på att beskedet blir possitivt. :)

Om jag ska vara ärlig så saknar jag redan Tyskland lite! Jag trivdes verkigen där och jag och Lena är så lika och kommer väldigt bra överräns , men vi har bestämt att vi ska träffas snart igen ! :)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS♥

up and down like a rollercoaster

Hinner attt skriva lite nu, är hemma och packar och fixar efter att varit i Holland pa förmiddagen och egentligen skulle vi va pa lektion nu  men Lena har ingen sa vi sket i det ! ;)

Dagen har varit upp och ner som en jävla berg-och-dal-bana! Gick upp tidigt för att duscha m.m. Skit trött efter att först suttit uppe med Philip och Fabian och sen lag vid datan. Far la skylla sig själv antar jag. Haha. I alla fall , pü förmiddagen idag var vi i Holland. Riktigt kul och det var väldigt fint. Nu har jag ännu ett land att pricka av frün hela världen. (har haft som dröm att fa se hela världen, haha). Vi shoppade lite och jag köpte lite presenter till da familie och en till Märta som har fyllt ar. Självklart köpteg jag lite till mig själv ocksa ! ;)

Sen ändrades all det roliga till att min mamma ringde och berättade att Stonie är sjuk. I morse hade han inte velat ställa sig upp och hade jätte ont sa mamma och hon akte in med han efter münga om och men. Där tog de av skon och kunde konstatera att han har en hovböld. Fan med, allt händer självklart hemma när jag är  100000000000000000000000000000000000 mil bort. Okej , sa langt är det kanske inte.
Men det känns sa just nu.
FAN.













ÄLSKLING ♥

Staden Essen och gitarr

Idag var vi i staden Essen, ungefär en timme här ifran. Idag akte bara alla svenskar och alla var ovanligt flummiga idag, haha. Men vi hade riktigt kul sa som när vi shoppade som när vi var pa en trakig guidning. Hittade en väska som jag letat efter i Sverige men inte hittat. Göttmos !

Vi kom hem rätt sent ikväll, Lena hämtade mig. Satt och tjötade/lyssnade/tittade pa hennes bror och hennes pojkvän lite när dom spelade. Riktigt duktiga är dom ;)

Ne nu maste jag sööööööva. Ska upp ganska tidigt i morgon, vi ska till Holland! :D Ska bli skit kul, mindre kul är det att det är sista dagen här i Tyskland. Kommer nog sta och lipa som resten av alla utbytesstudenterna. Men jag kommer nog tillbaks, och Lena far komma till Sverige! :)
Blir nog ingen blogg i mon da vi har fullproppat schema, men far se :)


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS♥

Morgen wir fahren nach Essen

ojojoj vad det snurrar i mitt huvud, natt som dag. Pratar blandat med engelska, tyska och svenska hela tiden. Hör tyska hela tiden och ibland en massa annat. Men jag tycker det bara är kul, man lär sig mer och mer i tyskan och engelskan blir mer och mer flytande! :)

Idag har jag umgatts med Lena, hennes pojkvän Fabian och Lenas bror Philip lite. Sen var vi pa ett museum med guidning och sen ikväll sa var vi och spelade bowling med hela utbytesstudent gänget och nügra till. Riktigt kul!
Har det riktigt kul här nere, men har lite blandade känslor. Jag trivs verkligen här nere och vi har det sketa kul, men samtidigt maste jag erkänna att jag längtar lite hem. Men det är inte manga dagar kvar nu och det är büde possitivt och negativt.

I morgon ska alla svenskar käka frukost hemma hos en tysk, bara hon som inte har 3 timmar prov sü hon für bördan (5 galna svenskar). Efter det sa ska vi aka till staden Essen som är Europas kulturhuvudstad 2010.
Ojoj, här blev det nästintill en hel roman, duktiga ni som läste allt ! ;)

ESSEN


ojojoj !

Kollade statistiken och den har ökat som tusan!
Hmm , konstigt? Kul i alla fall :) Folk undrar väl hur man har det här nere.

Jag har det i alla fall bra, lever och fröjdas.
Idag kom jag pa att när man beställler in ett glas vatten far man bubbelvatten annars maste man papeka att ; JAG VILL HA VANLIGT VATTEN UTAN BUBBLOR.
Wierd, but true. Självklart ville inte den sura, feta tysken som ägde stället byta heller.

GÜT..? NEIN, ICH HASSE BUBBELWASSER.


Detta är min nya bästis i tyskland, hon följer efter mig som en liten svans och sover i min säng ♥

Mjöd och asagudar.

.Yesterday was fun.

Var först hemma hos Alea, en av de tyska utbytesstudenterna. Alla var ganska trötta sa de gick hem ganska tidigt, men jag och Lena hade ju sovit pa eftermiddagen sa vi va pigga som sma duracellkaniner.
Sa istället gick vi till en fest där nagra av hennes kompisar var och hennes pojkvän. Riktigt kul, de trodde att jag var en "typisk svensk" som trodde pa asagudarna och drack mjöd hela tiden.

Jag hälsade dom att de kan komma till mig och klappa isbjörnarna som vandrar omkring pa min gata .

TYSKLAND!

Försöker kämpa med att skriva pa detta tyska skrivbord där allt ligger huller om buller,och inte har nagot a (som i asna). Hahah

Idag gick jag upp klockan 4 för att duscha och fixa allt och sen akte vi fran Fenix halv 6. Flyget gick jätte bra, älskar att flyga. Det är himla kul. Sen har vi vatt med i deras skola lite, bla. har vi skaffat oss tyskafiender genom idrottslektionen när vi svenskatjejer spöade skiten ur dom i basket. Sen har vi vatt hemma hos Lena lite och jag lyckades somna till i 2 timmar sü nu är jag piggpiggelin för första kvällen i Tyskalnd.
WOHOOO !



LENA, min tysk.

i have workwork .

Tjena mittbena!
Sitter i skolan och pluggar efter att jag har gjort mitt Kemi prov. Sista provet innan jag åker till Tyskland, gütt. Nu har jag bara alla inlämningar kvar. Men de hoppas jag på att bli färdig med idag.

Såååe, inte långt tid kvar tills jag är hos Lena i Tyskland igen.
Ska bli riktigt kul.
Mitt största bekymmer nu är bara att vi får endast ta med oss 15 kg bagage.
Hmmm, hur kommer detta att gå? Jag är ju storpackaren själv.
Suck.. Kommer att bli många ompackningar innan fredag natt.
(Obsavera att jag skrev NATT. Eller aah , tidig morgon mer. Ska va på fenix klockan 5. gött? Naaee.. )


Ska till den röda pilen

Så sött ! ♥


låt mig skratta.... HAHAHA

You're wierd man .


Mitt renoveringsrum

Sitter i skolan och har tråkigt, har engelska lektion.
Vill bara hem nu, öööökar inte skolan mer idag.

När jag kommer hem ska jag till mitt rum som ser ut som ett himla renoveringsobjekt. Vilket det också är...! JAJAA.. Köpte färg till mitt rum igår också, tror det blir riktigt bra. Kan ju visa sen nån gång i framtiden hur det blev.
Hoppas att det inte tar allt för lång tid, vill inte sova med mamma mer nu. FML.

töööntklass

En riktig töntklass har jag.
Sitter och dånar med klassisk opera BARA för att jävlas med alla utanför..!



OOOOOOOOOOOOKEEEEEEEEEEJ ?

Skön snubbe !


Jönköping next .

Strax kommer systrarna persson och hämtar mig, sen åker vi upp till Jönköping.
Blir att käka ute och kanske bio efter det :)

XOXO  ♥


Summer ♥

Saknar redan sommaren.
Framför allt saknar jag värmen. 

*sadface*




2 weeks left..

.. tills tyskland!
Ska tillbaka till min utbytesstudent Lena om några timmar exakt 2 veckor. Det ska bli himla roligt, har saknat henne under sommaren.
Sen om ni inte visste det så är jag en av den sorters människor som älskar att resa.
+ att vi får flyga ner dit, love it.



bilden är hemsk på mig och lena , jo tack jag vet


goa gamla tysklands gänget

klumpeduns

Det var en gång en tjej vid namn Ebba "klumpedunsen" Johansson som hade en klumpig stund igår.
Hon klumpade till sig genom att klumpigt nog lägga sina ringar i labbrocken vid Kemi lektionen.
Klumpigt nog glömde klumpedunsen ebba dom där och kom klumpigt nog inte på det förrän hon var hemma.
MEN TUR NOG var klump klassen den sista klassen i salen och klumpedunsen Ebba kunde leta igenom 7293471947 rockar dagen efter för att hitta sina ringar.

Sagan slutar dock i lycka
Efter ett antal minuter hittar klumpedunsen Ebba ringarna innan nästa klass kommer in!


Red Stonie med Mickan idag och hon tog en del riktigt fina bilder :)

 


Får visst bara upp en bild nu , självklart.
Men få se om det funkar senare och om jag ööörkar.


Here comes the sun ♥


RSS 2.0